Nieuws

Na een zeer gewaardeerde tentoonstelling in het Gulleheem in juli en augustus, konden wij een mooi bedrag schenken. Bij deze willen wij iedereen nogmaals danken voor hun bezoek rond de realisaties van onze broer Dominique. Eveneens de hartverwarmende berichtjes in het gastenboek deden ons enorm deugd. Dank U en Merci voor jullie waardering.

Bij een aankoop van minimum € 30,00, worden er geen verzendingskosten aangerekend (enkel van toepassing voor verzendingen in België).

Ter nagedachtenis van hun broer en fotograaf Dominique Beyens (1965 - 2021),besloten broers Ronny, Rudy en zus Sabine om zijn werk tentoon te stellen en te verkopen. Met de opbrengst steunen ze verschillende goede doelen.Zo kon je van april tot juni de foto's van Dominique bezichtigen in de kunstgang bij de Stille Ruimte. Een deel van de opbrengst...

Na een succesvolle tentoonstelling in het Jan Yperman Ziekenhuis gaat de fototentoonstelling verder in het Gulleheem te Gullegem. Vanaf 1 juli tot 31 augustus stellen wij er meer dan 100 originele werken tentoon van onze broer Dominique, waaronder tal van portfolio's. Een uitstapje meer dan de moeite waard. Alle werken worden te koop aangeboden: ...

LEVENSVERHAAL. Kunstenaar Dominique leeft voort in Ieperse tentoonstelling: "Zelfs in New York hing zijn werk. Maar hij was te bescheiden om daar mee uit te pakken"

Broers en zus organiseren tentoonstelling van wijlen Dominique Beyens in Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper: "Nagedachtenis levendig houden"